چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟

0
38
learn_wordpress آموزش وردپرس

در وردپرس، هنگامی که یک پست یا نظررا حذف می کنیم، به سطل زباله منتقل می شود.

به طور پیش فرض، سطل زباله پست ها و نظرات را به مدت ۳۰ روزدر پایگاه داده نگهداری می کند تا در صورت نیاز، زمان کافی برای بازگرداندن آنها داشته باشید.  پس از ۳۰ روز، وردپرس به طور خودکار، تمام محتوای سطل زباله را به طور دائم حذف می کند.

در این مقاله، ما به شما نشان می دهم که چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله را محدود یا غیر فعال کنید.

سطل زباله در وردپرس چیست؟

هنگامی که شما یک پست، صفحه و یا یک نظر را در وردپرس پاک می کنید، به سطل زباله منتقل شده و به عنوان زباله شناخته می شوند.

شما با رفتن به قسمت نوشته ها در قسمت پیشخوان وردپرس و کلیک بر روی لینک زباله دان، می توانید پست ها یا نظرات درون سطل زباله را مشاهده کنید.

چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟
چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟

به طور پیش فرض، این آیتم ها بعد از  ۳۰ روز به صورت خودکار توسط وردپرس حذف می شوند.

همچنین شما می توانید با رفتن به زباله دان و انتخاب گزینه پاک کردن برای همیشه، به صورت دستی این آیتم ها را پاک کنید.

چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟
چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟

حال برای اینکه که وردپرس به طور خودکار سطل زباله را پاک کند یا اینکه زباله دان زودتر از ۳۰ روز خالی شود، چه باید کرد؟

چگونه میتوان این قابلیت را محدود یا غیر فعال کرد؟

 

جلوگیری از  خالی کردن خودکار زباله دان توسط وردپرس

اگر شما میخواهید که قابلیت حذف خودکار آیتم های زباله دان، در ورد پرس را متوقف کنید، کدهایی که در زیر آمده است را در قسمت   theme’s functions.phpیا site-specific plugin اضافه کنید.

function wpb_remove_schedule_delete() {

    remove_action( ‘wp_scheduled_delete’, ‘wp_scheduled_delete’ );

}

add_action( ‘init’, ‘wpb_remove_schedule_delete’ );

 این کد به راحتی قابلیت حذف خودکار وردپرس را غیرفعال کرده و از این پس برای خالی کردن زباله دان باید به صورت دستی آنها را پاک کنید.

تغییر زمان حذف آیتم ها از زباله دان در وردپرس

همانطور که قبلا اشاره شد، محتویات زباله دان در وردپرس بعد از ۳۰ روز به صورت خودکار پاک می شوند.

برای اینکه این زمان ۳۰ روز را به دلخواه خود تغییر دهید (مثلا۲۰ روز یا ۵۰ روز)، میتوانید کد زیر را درقسمت  wp-config.php   قبل ازاین نوشته

 That’s all, stop editing! Happy blogging وارد کنید .

define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 7);

به جای عدد ۷ در کد بالا، عدد و روز دلخواه خود را وارد کنید.

غیرفعال کردن قابلیت حذف خودکار زباله دان  در وردپرس

پیشنهاد ما به شما این است که این قابلیت را غیر فعال نکنید، چرا که در صورت حذف ناخواسته مطلب، نوشته و یا کامنتی ، میتوان دوباره آن را بازیابی کرد .

اما چنانچه شما مصر به انجام این کار هستید و نیازی به این قابلیت ندارید، میتوانید کد زیر را در قسمت

wp-config.php  قبل از این نوشته That’s all, stop editing! Happy blogging وارد کنید.

define(‘EMPTY_TRASH_DAYS’, 0);

با اضافه کردن این کد، قابلیت حذف خودکار زباله دان در وردپرس به طور کلی غیر فعال می شود.

از این پس در هنگام پاک کردن پست ها یا مطالب، به جای زباله دان، گزینه ی پاک کردن برای همیشه را مشاهده می کنید.

چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟
چگونه قابلیت خالی کردن خودکار سطل زباله، در وردپرس را محدود یا غیر فعال کنیم؟

مترجم: ناهید خادم رضا

افزودن دیدگاه