وزیر جهاد کشاورزی گفت: با توجه به محدودیت های آبی در کشور، حرکت کشت سبزی و صیفی به سمت گلخانه ای امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
محمود حجتی در حاشیه بازدید از مجموعه کشاورزی جواد الائمه در منطقه احمد آباد از توابع بخش مرکزی قم به خبرنگاران، با بیان اینکه برای تولید خیار در فضای باز یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب مصرف می شود، افزود: اگر کشت این محصول به داخل گلخانه برود، بیش از یک میلیارد مترمکعب در حجم آب مصرفی برای تولید این محصول صرفه جویی می شود.
وی همچنین با اشاره به وجود بیش از یکهزار و ۲۰۰ هکتار زمین برای کشت سبزی در فضای باز در قم، اعلام کرد: اگر این مقدار به داخل گلخانه برود همان مقدار محصولی که در این مساحت زمین تولید می شد، در کمتر از ۷۰ هکتار تولید می شود.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه های دولت برای تبدیل تولید سبزیجات و صیفی جات به گلخانه ای، اظهارداشت: دولت تسهیلات لازم را در اختیار کلیه کشاورزانی که محصول خود را به این روش تولید کنند، قرار می دهد.

ساسان جعفرنیامشاهده نوشته ها

Avatar for ساسان جعفرنیا

مشاور، مجری و مدرس کسب و کار اینترنتی دیجیتال مارکتینگ، فروشگاه اینترنتی، طراحی و بهینه سازی سایت سئو، توسعه دهنده سایت های شرکتی، فروشگاهی، اداری، خبری، آموزش آنلاین، رزرواسیون هتل و تور، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه بانکی، متخصص در صنعت چاپ و نشر کتاب، تهیه طرح های اقتصادی و توجیهی.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *