هر حرکتی در صورت از جمله صحبت کردن، خندیدن، اخم کردن، لبخند زدن یا ترشرویی باعث ایجاد خطوطی روی صورت شما می شود. این امر به دلیل حرکت ماهیچه های صورت است.

هر گونه حرکت در ماهیچه های صورت به ایجاد یک خط که عمود بر عضله زیرش است منجر می شود. مثلا خطوط پیشانی عمود هستند، چون ماهیچه های پیشانی به طرف بالا و پایین حرکت میکنند. در مورد لبخند زدن، ماهیچه های صورت لبهای شما را به بیرون کشیده و در نتیجه خطوطی عمودی ایجاد میکنند.

وقتی لبخند می زنید، برجسته ترین خطوط روی صورت شکل می گیرند که به نام خطوط خنده یا چین های نازولابیال (nasolabial folds) شناخته می شوند. این خطوط به صورت پرانتزی بین بینی و دهان هستند و زمانی که لبخند میزنید ظاهر می شوند، هر چقدر که سن شما بالاتر می رود، ممکن است متوجه شوید که این خطوط بیشتر روی پوست باقی مانده و چین و چروک را تشکیل می دهند.

آیا خندیدن موجب چین و چروک پوست می شود؟
آیا خندیدن موجب چین و چروک پوست می شود؟

این چین و چروک ها به خاطر لبخند زدن نیستند، پس نباید خودتان را مجبور به کنترل لبخند زدن کنید. وقتی سن بالا می رود، پوست خاصیت انعطاف پذیری و توانایی جوان سازی را از دست می دهد. این تغییرات بیولوژیک به علت از دست دادن چربی و آتروفی عضلانی به شکست تدریجی ساختارهایی که پوست را تشکیل داده اند می شود. در ایجاد چین و چروک روی صورت شما چندین عامل تعیین کننده دخالت دارند. برخی از این عوامل عبارتند از : ژنتیک، غلظت ملانین و تولید چربی. اما برخی عوامل تحت کنترل شما هستند.

 از جمله این عوامل بودن در معرض اشعه های مضر UV است، این عامل تحت کنترل شما بوده و می توانید به آسانی آن را اصلاح کنید. اولین دلیل ایجاد چین و چروک قرار گرفتن در معرض اشعه های مضر خورشید است، و روش ساده پیشگیری از آن استفاده از ضدآفتاب است، چه ابری باشد و چه آفتابی. یادتان باشد که هر روز به مقدار کافی آب بنوشید و از مرطوب کننده روی پوست استفاده کرده تا از ایجاد چین و چروک پیشگیری کنید.

ساسان جعفرنیامشاهده نوشته ها

Avatar for ساسان جعفرنیا

مشاور، مجری و مدرس کسب و کار اینترنتی دیجیتال مارکتینگ، فروشگاه اینترنتی، طراحی و بهینه سازی سایت سئو، توسعه دهنده سایت های شرکتی، فروشگاهی، اداری، خبری، آموزش آنلاین، رزرواسیون هتل و تور، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه بانکی، متخصص در صنعت چاپ و نشر کتاب، تهیه طرح های اقتصادی و توجیهی.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *