برای این‌که تپینگ بیش‌ترین تأثیر را داشته باشد، ما می‌خواهیم بر روی نقاطی که حساسیت الکتریکی مشخصی دارند ضربه زدن را انجام دهیم. این نقاط با بعضی از نقاط استفاده‌شده در طب سوزنی طی ۵۰۰۰ سال گذشته مشابه است و ما این نقاط را «نقاط طب سوزنی» (acupoint) می‌نامیم. هر چند صدها نقطه این‌چنینی وجود دارد اما تپینگ با کمتر از ۲۰ نقطه سروکار دارد.

ما این نقاط را به تدریج معرفی خواهیم کرد تا شما در هر بار بتوانید تعدادی از آن‌ها را یاد بگیرید. به محض این‌که سعی کنید تپینگ را چند بار انجام دهید نقش ثانویه این نقاط فعال می‌شوند

لطفاً قبل از شروع با توضیحات زیر آشنا شوید. در تپینگ ۸ نقطه اصلی وجود دارد که اهمیت خاصی دارند.

هر چند بعضی از نقاط صرفاً در یک سمت بدن نشان داده شده است اما باید توجه داشت در بخش‌هایی که اندام‌ها زوج و در دو طرف بدن هستند این نقاط نیز در دو سمت بدن وجود دارند. به عنوان مثال، در بالای سر صرفاً یک نقطه وجود دارد اما در مورد نقطه بالای ابرو باید گفت که دو نقطه در طرفین بدن وجود دارد: یکی در ابتدای بخش شروع ابروی چشم راست و دقیقاً بالای بینی و دیگری در ابتدای بخش شروع ابروی چشم چپ.

در ابتدا تپینگ صرفاً برای یک طرف بدن ابداع ‌شد و شما می‌توانید با یک دست به نقاط سمت دیگر بدن ضربه بزنید. بسیاری از افراد هر سمت بدن را با دست همان سمت مورد ضربه قرار می‌دهند. بعضی افراد برای تپینگ به نقاطی که به صورت متقارن هستند و به صورت جفت در طرفین می‌باشند با هر دو دست این کار را انجام می‌دهند. بعنوان مثال دست راست می‌تواند نقطه بالای ابروی راست را مورد ضربه قرار داده و دست چپ برای ضربه زدن به نقطه بالای ابروی چپ به صورت همزمان استفاده می‌شود. سپس در نقطه چانه صرفاً یک دست استفاده می‌شود.

توصیه ما این است که ضربه زدن را با یک دست و در یک سمت بدن انجام دهید و از دستی استفاده کنید که برای شما راحت‌تر می‌باشد. زمانی که با این تکنیک بیشتر آشنا شدید می‌توانید با هر دو دست این تکنیک را انجام دهید تا بتوانید بفهمید که با کدام دست راحت‌تر می‌توانید این کار را انجام دهید.

شکل – نقاط مهم در تپینگ.

 

نقاط هشت گانه تپینگ
نقاط هشت گانه تپینگ

با استفاده از سر انگشتان میانی و اشاره خود روی هر نقطه بین ۵ تا ۷ بار ضربه بزنید و سپس به نقطه بعدی بروید. (از آنجایی که اغلب در زمان تپینگ صحبت می‌کنید لذا در مورد دقت در شمارش دفعات نگران نباشید، اگر حتی بیشتر یا کمتر از ۵ تا ۷ بار نیز ضربه زدن را انجام دادید مشکلی نیست). زمانی که شما تمام این ۸ نقطه را ضربه زدید یک دور کامل از تپینگ را انجام داده‌اید. تصویر فوق را برای مشخص شدن نقاط مورد ضربه ملاحظه کنید و خیلی در مورد دقت کار نگران نباشید.

تپینگ یا ضربه زدن به نقطه بالای چانه
تپینگ یا ضربه زدن به نقطه بالای چانه

ضربه زدن را به صورت ملایم اما مداوم انجام دهید. این حرکت ماساژ نیست لذا نیازی نیست که تپینگ با زور زیاد انجام شود. اگر در نقطه‌ای از نقاط مورد ضربه مشکل یا آسیب دیدگی وجود دارد استثناً آن نقطه را رها کنید و از این تکنیک استفاده نکنید و نگران نباشید زیرا اشکالی ندارد. یکی از دلایلی که گفته می‌‌شود ضربه زدن را با هر دو انگشت اشاره و میانی انجام دهید این است که با این کار قسمت بیشتر و بزرگتری از نقاط را مورد ضربه قرار می‌دهید.

تپینگ یا ضربه زدن به نقطه زیر چشم
تپینگ یا ضربه زدن به نقطه زیر چشم

 

برگرفته از کتاب ” موفقیت و آرامش در دستان شما” اثر جک کنفیلد و پاملا برونر

ترجمه ساسان جعفرنیا

لینک سفارش خرید کتاب موفقیت و آرامش در دستان شما اثر جک کنفیلد و پاملا برونر (به صورت پی دی اف)

ساسان جعفرنیامشاهده نوشته ها

Avatar for ساسان جعفرنیا

مشاور، مجری و مدرس کسب و کار اینترنتی دیجیتال مارکتینگ، فروشگاه اینترنتی، طراحی و بهینه سازی سایت سئو، توسعه دهنده سایت های شرکتی، فروشگاهی، اداری، خبری، آموزش آنلاین، رزرواسیون هتل و تور، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه بانکی، متخصص در صنعت چاپ و نشر کتاب، تهیه طرح های اقتصادی و توجیهی.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *