کتاب درمان تعلل

کتاب درمان تعلل


آیا مرتب کارها را به تعویق می‌اندازید؟ آیا اغلب برای شروع پروژه‌ای مهم تلاش زیادی می‌کنید؟ آیا اجازه می‌دهید کارها روی‌هم جمع بشوند تا زمانی که باعث شوند استرس بگیرید و از پا بیفتید؟

اگر چنین است، راه‌حل آن ساده است: درمان تعلل.

تصور کنید به لیست کارهای روزانه‌تان نگاه می‌کنید و فوراً دست به کار می‌شوید، آنها را انجام می‌دهید و از لیست خط می‌زنید. تصور کنید در رابطه با اینکه کدام پروژه‌ها نیاز به توجه فوری شما دارند سریع تصمیم‌گیری می‌کنید. تصور کنید کارهای روزانه‌تان را تمام می‌کنید درحالی‌که هنوز کلی وقت آزاد دارید!

در کتاب درمان تعلل، بیش از 21 راه اثبات ‌شده برای شکست وسوسه اهمال کاری می‌یابید. همچنین از دلایل تعلل خود آگاه می‌شوید و توصیه‌های عملی درباره اینکه چطور آن چالش‌ها را در نطفه خفه کنید دریافت می‌کنید. این راهنمای گام ‌به‌ گام به شما نشان می‌دهد چطور بر میل به تعویق انداختن کارها، پروژه‌ها و فعالیت‌های مهم غلبه کنید و بی‌وقفه اقدام کنید تا بهره‌وری‌تان جهش کند!

چاپ دوم کتاب درمان تعلل برای اولین بار در ایران در 172 صفحه توسط زمان تغییر ترجمه و در قطع رقعی منتشر شده است.

قیمت کتاب: 36 هزار تومان است. که تا 19 مهر با تخفیف 33 هزار تومان است و هزینه پست هم تخفیف دارد.

برای کسب اطلاع بیشتر و سفارش آنلاین کتاب درمان تعلل اینجا را کلیک کنید.

 

درمان تعلل چاپ دوم
درمان تعلل چاپ دوم

راهکار 2 درمان تعلل: 10 دقیقه اول را انجام بدهید

گاهی کارها بیش از آنچه واقعاً هستند، ترسناک به نظر می‌رسند. اما در اکثر موارد، آن سختی‌ای که به نظر می‌رسد به خاطر آنها تحمیل شده، چیزی جز یک سراب نیست. توهم و خیال‌پردازی ماست.

من فهمیده‌ام که کامل کردن کار ظاهراً دلهره‌آور بزرگ‌ترین چالش نیست. بلکه شروع آن است. وقتی شروع به انجام کاری بکنیم، حتی کاری که از آن می‌ترسیم، ادامه دادن آن راحت‌تر می‌شود.

مثلاً، فرض کنید قصد دارید بروید باشگاه تا حسابی ورزش کنید. مشکل اینجاست که انگیزه‌ای برای آن ندارید. پیدا کردن لباس ورزشی، رانندگی تا باشگاه، ورزش کردن، و برگشتن به خانه، روی‌هم‌رفته یک ساعت یا بیشتر وقت می‌گیرد. با این حساب، ورزش کردن فعالیتی ترسناک و حتی ناخوشانید است.

به همین خاطر، به خود می‌گویید از فردا شروع خواهید کرد.

اما اگر فقط شروع کنید – مثلاً، لباس‌های ورزشی‌تان را پیدا کنید و به باشگاه بروید – آنگاه درمی‌یابید ادامه دادن آن بسیار آسان‌تر می‌شود. شما برای خود انگیزه حرکت ایجاد کرده‌اید. وقتی به باشگاه برسید، به‌احتمال بسیار زیاد ورزش خواهید کرد.

هر زمان که به عقب انداختن کاری فکر کردید، به آن به چشم کاری عظیم نگاه نکنید. بلکه، فقط بر روی چند قدم اولیه انجام آن تمرکز کنید. روی 10 دقیقه اول تمرکز کنید.

به ‌عنوان نمونه، اگر هرس کردن چمن‌ها را به تأخیر می‌اندازید، به کل زمانی که انجام آن وقت می‌گیرد فکر نکنید. در عوض، تمرکز خود را بر بیرون آوردن دستگاه چمن‌زنی از گاراژ و هل دادن آن بگذارید.

یا اگر قرار است ارائه‌ای در محل کار بدهید اما دارید تهیه آن را عقب می‌اندازید، به کل ارائه و جزئیات آن فکر نکنید. به جای آن، تمرکز خود را روی این بگذارید که نرم‌افزار لازم را در کامپیوتر باز کنید و منابعی را که برای انجام ارائه نیاز دارید جمع‌آوری کنید.

مثلاً، اگر می‌خواهید دفتر کارتان را از درهم ‌ریختگی نجات دهید، به کل آن فکر نکنید. بلکه، تمرکز خود را به منظم کردن فقط یک‌گوشه از دفتر کارتان بگذارید.

خلاصه اینکه، 10 دقیقه اول را انجام دهید. وقتی شروع کردید، ادامه دادن آن راحت‌تر می‌شود.

من از این راهکار زمانی که می‌خواهم کتابی جدید یا حتی فصلی جدید بنویسم، استفاده می‌کنم. برای من صفحه خالی ترسناک است. مثل این می‌ماند که به کوهی بلند برخورده‌ام که باید برنامه‌ای بچینم تا از صخره‌های پرشیب آن صعود کنم.

وقتی با این دید به آن نگاه می‌کنم، شروع نوشتن سخت می‌شود. اما فهمیده‌ام که اگر فقط 10 دقیقه بنویسم، ادامه دادن آن آسان و روان می‌شود.

حرف من را بی‌دلیل قبول نکنید. از شما می‌خواهم که خودتان این راهکار را امتحان کنید. دفعه بعدی که خواستید انجام کاری بزرگ را به تعویق بیندازید، فقط روی چند گام اولیه‌ای که برای تکمیل آن لازم است، تمرکز کنید. شرط می‌بندم می‌فهمید که اتمام آن، یا حداقل ادامه دادن آن تا پایان، آسان‌تر از آن چیزی بود که تصور می‌کردید.

برگرفته از کتاب درمان تعلل

ساسان جعفرنیامشاهده نوشته ها

Avatar for ساسان جعفرنیا

مشاور، مجری و مدرس کسب و کار اینترنتی دیجیتال مارکتینگ، فروشگاه اینترنتی، طراحی و بهینه سازی سایت سئو، توسعه دهنده سایت های شرکتی، فروشگاهی، اداری، خبری، آموزش آنلاین، رزرواسیون هتل و تور، اخذ نماد اعتماد الکترونیکی و درگاه بانکی، متخصص در صنعت چاپ و نشر کتاب، تهیه طرح های اقتصادی و توجیهی.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *